Bahçelievler İlkokulu

Vizyon: BAHÇELİEVLER İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Öğrencilerin Yaşlarına, Kabiliyetlerine Ve İhtiyaçlarına Uygun Olan Eğitim Öğretimi Kazanmalarını, Onların Sosyal İhtiyaçlarını Karşılayacak Her Türlü Yeteneklerini Elde Etmelerini Sağlayarak Bunu Davranış Biçimi Haline Getirmelerini Sağlamaktır.”

Misyon: BAHÇELİEVLER İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; "Milli Eğitimin Temel Amaçları Doğrultusunda, Milli, Manevi Değerlerimize, Türkiye Cumhuriyetinin Temel İlkelerine Bağlı, Bilimsel Gelişmelere Açık, Aydın Fikirli, Kendine Güvenen, Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, Paylaşmasını Bilen, Üretken, Bireyleri Yetiştirmek.”

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.35
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bahcelievlertatvan.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. MEKİNEDDİN AYDIN CAD. BAHÇELIEVLER İLKOKULU BLOK NO63 TATVAN / BİTLİS

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mah. Mekinneddin Aydın Cad. No:63 Tatvan/BİTLİS

Ulaşım Bahçelievler Mahallesi Şehiriçi Minübüsleri ile